Loading...
Подаръци ръчна изработка УНИКАТИ
Продукти
6 9 12
Подноси
Великолепен скрин в черно с релефи и красоти Old times luxury
Великолепен поднос за приятелка Old times luxury cafe - размери 22/22 с ангелче и релефи.
Поднос ангели от дърво с изключително удобна форма за поднасяне на слади и бонбони LOvely angels
Поднос ангели от дърво с изключително удобна форма за поднасяне на слади и бонбони или бижута да си държим. 26 см в диаметър е страхотен...
Поднос MOet - sea pleasure ръчна изработка
Поднос Moet - sea pleasure  ръчна изработка  с размери 18/18- чудесен подарък за дама - приятелка ,колежка ,роднина или семейство !
Paris  and angels поднос от дърво ръчна изработка
Cafe in Paris поднос от дърво ръчна изработка

Когато става на въпрос за подаръци е хубаво да бъдем креативни в избирането, особено ако е за някой любим човек. Така като често имаме поводи включващи подаряване на подаръци и много лесно човек да изпадне в безизходица от към идеи. Ние от Dejavu сме тук, за да ви предложим опции в тези моменти.
 
Когато ни подарят чорапи или душгел комплект ние се радваме, все пак е подарък, но когато ни подарят нещо уникално, едно по рода си, нещо красиво, нестандартно, нещо функционално и добавящо към нашия живот ние просто греем от щастие (и когато човекът който ни го е подарил види нашето щастие, автоматично и те се "заразяват" с него). Dejavu Ви предлага един продукт, ръчна изработка от висококачествен дървен материал, красиви и прецизни орнаменти, прекрасни илюстрации, които ни водят на обиколка из света докато си пием кафето например: дървени подноси. 
 
Дървените подноси са ретро символ на уюта у дома. Дървеният поднос може да сервира закуска в леглото, чай в градината, а също може и просто да краси нашият домашен интериор. Ръчно изработените дървени подноси предложени в нашият онлайн магазин са уникални и така красиви, че всеки би искал да има такъв поднос вкъщи. Освен с прекрасната си визия, дървените подноси ни задоволяват и с функция, което прави този продукт един невероятен подарък, за всички които обичат да притежават мултифункциониращи дизайнерски изработки. Подносите предложени в Dejavu са изработени с висококачествени материали от нашите талантливи и възхитително креативни артисти, и все пак биват предлагани на достъпна цена, за да могат нашите услуги да помогнат на повече хора които обичат да подаряват невероятни подаръци или просто за всеки, който би искал да притежава дизайнерски уникат в своя дом. 
 
Освен красивите дизайни предложени в нашият магазин, ние Ви предлагаме и една неустоима оферта! Вие можете да ни изпратите снимки, послания и различни мотиви, които бихте искали да бъдат интегрирани в дървения поднос, и нашите артисти ще се погрижат това да бъде направено по най-прецизния и професионален начин. Така Вие можете да направите един доста личен и сантиментален подарък на някой важен за Вас човек.
 
Така като дървеният поднос не е стандартен подарък, той показва креативност от наша страна, разкрива че сме вложили мисъл в избирането, което е всъщност още по-голям подарък за хората и ги кара да се чувстват ценени и познавани.
 
Можете да спрете със списъка с идеи за подарък, защото ние от Dejavu сме сигурни че за нула време, Вие ще сте харесали някое от нашите предложения!