Loading...
Подаръци ръчна изработка УНИКАТИ
Продукти
6 9 12
Шампанско и чаши за СВАТБА
Ръчно изработените и декорирани бутилки шампанско и чаши, специално създадени като сватбени подаръци, са един невероятен и оригинален избор за тези поводи. Сватбените чаши са един от най-богатите на символика аксесоари. Задачата на кумата е да завърже чашите една за друга преди младоженците да отпият, което е символ на съюза на двамата човека. Хубаво е чашите да се пазят завързани и на място, което е безопасно, където те не могат да паднат и да се счупят на пример. Традицията е такава, че чашите се пълнят с пенливо шампанско и младоженците трябва да го изпият до дъно, така като поверието е, колкото шампанско остава в чашата, толкова сълзи ще има в новото семейство. След изпиването на шампанското до дъно, който настъпи пръв другия се казва, че той ще има думата вкъщи. Това е една стара традиция, запазила се и до ден днешен в България.

В нашият магазин Dejavu ние предлагаме богат асортимент от прекрасно ръчно декорирани бутилки шампанско и чаши за сватба с различни стилове, за да можете да изберете перфектния подарък за щастливите младоженци. Комплектите шампанско и чаши Винтидж са един от най-търсените модели, така като този стил е невероятно атрактивен и стана много популярен последните години, и съществува много често в интериора на домовете. Предлагаме по-изчистени моделчета, които са прекрасен избор за ценителите на семплия стил и също така бутилки и чаши с повече детайли и елементи за младоженците с такива предпочитания.

Освен предложените в нашият магазин модели, ние предлагаме и фантастичната възможност Вие сами да изберете елементите, които да влязат в изработката на подаръка. Една прекрасна идея е, в дизайна да се включат на пример любими снимки на двойката или текст от любима песен, което ще направи този подарък още по-сантиментален, символичен и специален. Сватбените чаши ще останат много дълго пазени, и те ще разказват с години прекрасните спомени от това голямо събитие. В магазин Dejavu Вие имате възможността да сътворите перфектния дизайн за този подарък и да впечатлите не само младоженците а и всички други присъстващи на сватбата!


Шампанско с чаши Ангели
Шампанско с чаши Ангели !
Сватбено шампанско Vintage
Сватбено шампанско Vintage
Сватбена бутилка Kiss the bride
Сватбена бутилка Kiss the bride
Винтидж чаши Тя и Той
Винтидж чаши Тя и Той 
Романтични чаши за вино My LaDY
50.00 лв.


Романтични чаши за вино My LaDY
Шампанско и чаши за сватба My LOve
Бутилка шампанско с чаши ръчна изработка !
Сватбено шампанско Just married
Сватбено шампанско Just married - ръчна изработка.
Сватбено шампанско Forever mine
Сватбено шампанско Forever mine - ръчна изработка.