Loading...
Подаръци ръчна изработка УНИКАТИ
Продукти
6 9 12
Свещници и вази
Така като в днешно време съществуват толкова много продукти свързани с домашния декор и толкова много популярни стилове като винтидж, рустик или boho style (bohemian style, също срещано наименование е boho chic), в чието поле кръжат интериорните декорации през последните няколко години, понякога ние забравяме, че всъщност можем да бъдем доста креативни и оригинални в декорацията на нашия дом, а също и в подаръците за нашите любими хора. Така като модата ни бива диктувана чрез медията, а днес медията е нашият най-добър съветник, ние се отдалечаваме от факта, че и ние имаме силата да създаваме и диктуваме своя собствен стил. Много хора са почитатели на различното, на нестандартното, на неща, които се отличават с оригиналност и уникалност. Всеки се чувства горд и повече себе си, когато притежава нещо, което е типично в негов стил и никой друг няма същото. Ние от Dejavu предлагаме именно такъв тип подаръци за Вас и вашите любими хора!

Свещниците и вазите, които предлагаме са ръчно изработени и декорирани, като всички останали продукти, които можете да намерите в нашият магазин, което доказва тяхната уникалност. Свещниците са един перфектен подарък за вашата любима или любим, така като те могат да бъдат създадени с романтични мотиви, за специалните поводи. Освен това, ако закупите свещник от нашият магазин, той може да бъде използван респективно като ваза, така като ръчната декорация е на стъклена основа, а дори и като нощна лампа, като вътре се поставят коледни или LED светлинки. Ръчно изработените и декорирани свещници и вази са един много добър избор за подарък, така като те дават пространство на самите нас да бъдем креативни и оригинални, което винаги е много голям плюс за всеки един продукт. 

Освен моделите свещници и вази, които можете да откриете в нашият магазин ние предлагаме и една неустоима оферта, която не се среща често! Ако искате да впечатлите любим човек с подарък, който ще им покаже, че Вие ги познавате добре, ние Ви предлагаме и опцията да ни пратите файлове на снимки или други мотиви, които човека цени, или надписи, слогани, части от текстове, които са сантиментални за вашият любим човек, а ние ще се погрижим да ги включим в дизайна на избрания от Вас продукт по един уникален начин, така че този подарък не само да служи с функция, но и да пази истории от любими моменти. Ако се чудите какво да подарите на любимата, варианта за ръчно декориран романтичен свещник, е една перфектна и отличаваща се идея!

В днешно време, всичко става еднакво, а ние знаем, че разнообразието е нещо, което ни кара да се чувстваме живи, показва ни различните цветове на живота и обагря нашето мислене и възприятие. Ако искате да подарите уникален ръчно изработен и декориран подарък, който освен функцията си е обогатен със сантиментална стойност и е създаден лично за човека, от който той ще бъде получен, ние Ви предлагаме да обмислите идеята за ваза или свещник от магазин Dejavu. Те винаги ще имат няколко функции в дома: ще служат по предназначение, ще участват в интериора като декорация, а и ще бъдат носители на спомени!


Ваза Lady Pink ръчно декорирана
Много красива бутилка ръчно декорирана ,чудесна идея за подарък - става за красота или за вазичка :)