Loading...
Подаръци ръчна изработка УНИКАТИ
Продукти
6 9 12
Сватбени подаръци
Сватбените подаръци са винаги много вълнуваща тема. При този повод, не е много трудно да се купи подарък, така като на едно ново семейство, им трябват доста работи, а пък и ако ще започват да живеят заедно в нов дом, още по-лесно. Да, но понякога и най-вече когато женещите се са ни много близки, ние не искаме да им подарим нещо от листа Клише Подаръци, а имаме желание да им направим малко по-личен подарък. Процесът за измислянето на оригинален и сантиментален подарък може да бъде малко труден, но ние от Dejavu сме тук, за да направим тези трудни моменти леки и приятни. 

Ние предлагаме ръчно изработени подаръци за сватба, от които всеки се отличава със собствен дизайн, което ги прави уникати. Прекрасно ръчно декорирани бутилки сватбено вино и шампанско, комплекти от бутилки с 2 чаши, дървени кутии с невероятни дизайни и други ръчно изработени изделия могат да бъдат намерени в нашият магазин богат на творчество и креативност. Предлагаме вече готови дизайни в различни стилове като винтидж и рустик, изчистени и такива с повече детайли, за да може да предложим на всеки едно перфектно решение за тези моменти. Едни от най-често търсените ни продукти са Сватбеното шампанско Vintage и комплектите от бутилки с чаши. Така като бутилките са също ръчно декориране, дори и когато са празни, те могат да бъдат използвани за интериорна декорация, която ще ви носи толкова спомени и усмивки с течение на времето. 

Имаме вече приготвени дизайни на нашите продукти, но също така предлагаме една неустоима услуга, която ще ви помогне да създадете перфектния подарък, за всяка ситуация. В магазин Dejavu Вие имате възможността да ни пратите подбрани снимки, различни изображения свързани с повода и хората, любими текстове и всякакви мотиви, които бихте искали да участват в дизайна. Нашите артисти ще ви подсигурят с един оригинален подарък, който ще топли сърцата на новото семейство дълги години, за разлика на пример от микровълновата фурна, която също ще топли храната на оженилите се, но първо не е здравословно и второ, за съжаление микровълновата е от списъка с Клише Подаръци. 

Сантименталните и лични подаръци са винаги най-добрата опция, понеже те не комбинират само естетика и функция, а също можем да кажем, че носят душа. Те карат човека, който е получил подаръка, да се почувства специален. Подаръците изработени лично за специфичен човек и специфичен повод са нашата страст! С нетърпение очакваме да чуем вашите идеи и да ви помогнем да създадете уникален и невероятен подарък за сватба или пък за друг повод, а защо не и за самите Вас. 


Кутия вместо плик за финансов подарък за сватба One and only
Кутия вместо плик за финансов подарък за сватба One and only
Сватбено шампанско Just married
Сватбено шампанско Just married - ръчна изработка.
  • 1
  • 2