Loading...
Подаръци ръчна изработка УНИКАТИ
Продукти
6 9 12
Сватбени подаръци
Сватбените подаръци са винаги много вълнуваща тема. При този повод, не е много трудно да се купи подарък, така като на едно ново семейство, им трябват доста работи, а пък и ако ще започват да живеят заедно в нов дом, още по-лесно. Да, но понякога и най-вече когато женещите се са ни много близки, ние не искаме да им подарим нещо от листа Клише Подаръци, а имаме желание да им направим малко по-личен подарък. Процесът за измислянето на оригинален и сантиментален подарък може да бъде малко труден, но ние от Dejavu сме тук, за да направим тези трудни моменти леки и приятни. 

Ние предлагаме ръчно изработени подаръци за сватба, от които всеки се отличава със собствен дизайн, което ги прави уникати. Прекрасно ръчно декорирани бутилки сватбено вино и шампанско, комплекти от бутилки с 2 чаши, дървени кутии с невероятни дизайни и други ръчно изработени изделия могат да бъдат намерени в нашият магазин богат на творчество и креативност. Предлагаме вече готови дизайни в различни стилове като винтидж и рустик, изчистени и такива с повече детайли, за да може да предложим на всеки едно перфектно решение за тези моменти. Едни от най-често търсените ни продукти са Сватбеното шампанско Vintage и комплектите от бутилки с чаши. Така като бутилките са също ръчно декориране, дори и когато са празни, те могат да бъдат използвани за интериорна декорация, която ще ви носи толкова спомени и усмивки с течение на времето. 

Имаме вече приготвени дизайни на нашите продукти, но също така предлагаме една неустоима услуга, която ще ви помогне да създадете перфектния подарък, за всяка ситуация. В магазин Dejavu Вие имате възможността да ни пратите подбрани снимки, различни изображения свързани с повода и хората, любими текстове и всякакви мотиви, които бихте искали да участват в дизайна. Нашите артисти ще ви подсигурят с един оригинален подарък, който ще топли сърцата на новото семейство дълги години, за разлика на пример от микровълновата фурна, която също ще топли храната на оженилите се, но първо не е здравословно и второ, за съжаление микровълновата е от списъка с Клише Подаръци. 

Сантименталните и лични подаръци са винаги най-добрата опция, понеже те не комбинират само естетика и функция, а също можем да кажем, че носят душа. Те карат човека, който е получил подаръка, да се почувства специален. Подаръците изработени лично за специфичен човек и специфичен повод са нашата страст! С нетърпение очакваме да чуем вашите идеи и да ви помогнем да създадете уникален и невероятен подарък за сватба или пък за друг повод, а защо не и за самите Вас. 


Любовно бяло вино Silver&Gold LOve
Любовно бяло вино Silver&Gold LOve
Любовно бяло вино с чаши Love me Kiss me
70.00 лв.


Любовно бяло вино с чаши Love me Kiss me
Ръчно декорирано пано LOve in Paris със седем любовни пожелания
Ръчно декорирано пано LOve in Paris със седем любовни пожелания с размер 18/24.
Сватбено шампанско Vintage
Сватбено шампанско Vintage
Сватбена бутилка Kiss the bride
Сватбена бутилка Kiss the bride
Винтидж чаши Тя и Той
Винтидж чаши Тя и Той 
Романтични чаши за годишнина или просто така Heartmade
Романтични чаши за годишнина или просто така Heartmade
Гарaфа за вино с чаши Влюбени бухалчета
Гарaфа за вино с чаши Влюбени бухалчета. Уникален комплект за подарък ръчна изработка - абсолютно могат да се ползват . /не в миална...
Романтични чаши за вино My LaDY
50.00 лв.


Романтични чаши за вино My LaDY
Романтични чаши за ракия с малка бутилчица Be mine
Романтични чаши за ракия със малка бутилчица Be mine
  • 1
  • 2