Loading...
Подаръци ръчна изработка УНИКАТИ
Продукти
6 9 12
Романтични подаръци
Масичка Любов ръчно декорирана
Страхотна атрактивна с романтичен нюанс . Плота е от камък .Размери на плота 37/37 височина 63см.
ЧУдесен любовен подарък чаши I love you
ЧУдесен любовен подарък -ЧУдесен любовен подарък чаши I love you.
Ръчно декорирано пано LOve in Paris със седем любовни пожелания
Ръчно декорирано пано LOve in Paris със седем любовни пожелания с размер 18/24.
Масичка за кафе и питие и любими книги Тайната градина
Масичка за кафе и питие и любими книги Тайната градина - ръчно декорирана . Размери 55/24/51 Прекрасна е а подарък ,защото е уникат . 
Винтидж чаши Тя и Той
Винтидж чаши Тя и Той 
Романтични чаши за годишнина или просто така Heartmade
Романтични чаши за годишнина или просто така Heartmade
Гарaфа за вино с чаши Влюбени бухалчета
Гарaфа за вино с чаши Влюбени бухалчета. Уникален комплект за подарък ръчна изработка - абсолютно могат да се ползват . /не в миална...
Романтични чаши за ракия с малка бутилчица Be mine
Романтични чаши за ракия със малка бутилчица Be mine
Кутия вместо плик за финансов подарък за сватба One and only
Кутия вместо плик за финансов подарък за сватба One and only
Ръчно декорирана масичка Принцеса от Париж
Ръчно декорирана масичка Принцеса от Париж . Размери 48/39/45 Прекрасен подарък и уникат .

Ръчно изработени подаръци за всички романтични поводи. 


Така като романтичните поводи са много и се повтарят всяка година е много възможно в някакъв момент да се почувстваме така все едно вече сме подарили всичко възможно и не знаем с какво да изненадаме и поласкаем нашият любим човек. Не искаме да се повтаряме, не искаме да подарим нещо безлично, защото романтичните моменти в споделения живот са важни. Сватбите, техните юбилеи, годишнините, Свети Валентин, или каквито и други традиции всяка двойка може да си създаде са празнични и лични моменти. Чрез тях ние празнуваме любовта си към човекът до нас, а какво по-прекрасно от това да подарим подарък, който е личен, сантиментален, подарък-уникат на нашият партньор? Няма по-ценен подарък от този, който показва че човекът, който ни го подарява ни познава. 
 
Ние от Dejavu намерихме решението за тези моменти! В нашият онлайн магазин Вие можете да намерите ръчно изработени подаръци за всички романтични поводи. Ръчно изработените подаръци винаги впечатляват. Всяко ръчно изделие е уникално, винаги чаровно и някак винаги най-специално.
Нашата уникална колекция, която се обогатява постоянно, от уникални продукти  винтидж стил за феновете, сватбени подаръци, подаръци за Свети Валентин и всеки друг повод, отличаващи се по визия, креативност и качество, ще ви "удари едно рамо", когато се затруднявате с перфектния подарък. Продуктите са сътворени с любов и прецизност от нашите артисти и всеки уникат си има собствен вълшебен характер. Освен, че можете да намерите вече готови впечатляващи дизайни, Вие имате шанса и да поръчате напълно лична изработка за изгодна цена! Ако имате снимки на Вас и любимия/любимата можете да ни ги пратите и да ни кажете как искате да бъдат те интегрирани върху избрания от вас подарък. Ние също така съветваме, точно за тези специални романтични моменти, да се включи и послание, текст, който ще направи подаръка още по-специален. А, ако не ви идва на ум какво по-точно да бъде посланието или пък дизайна, ние сме винаги тук, за да ви помогнем да създадете подарък, който ще покаже на вашият любим човек любовта и грижата Ви към тях. Любовта е най-красивото чувство, нека го и изразим по красив начин заедно!