Loading...
Подаръци ръчна изработка УНИКАТИ
Продукти
6 9 12
Подаръци за мъже
Много често се случва да чуваме, че на жените им е винаги лесно да правят подаръци. Това е вярно, но не във всички случаи, естествено. За някои хора е лесно да правят подаръци, а от други този акт се приема като труден. Но дори и тези, на които втората им природа е измислянето на креативни подаръци, понякога се намират в затруднение. Ние от Dejavu сме тук за Вас, в онези моменти, когато искате да подарите нещо специално, лично и нетипично.

При подаряването на подаръци, ние винаги се опитваме да подарим нещо, което ще е в полза на човека, нещо в негов стил, подарък който да покаже, че ние познаваме този човек. Така като поводите свързани с подаряване на подаръци са много, е напълно нормално да изразходим в някакъв момент всичките си оригинални идеи и да се намерим в затворена улица. Това е много често случаят при избор на подаръци за мъже, колкото и странно да звучи това. Много жени често си казват какво искат, което помага на техните партньори, близки и приятели при избора на подарък, но при мъжете не е така. Няма нужда да се притеснявате, понеже сте попаднали на правилното място, където можете да намерите подаръци за мъже, които са оригинални и уникални, създадени от висококачествени материали.

Dejavu е онлайн магазин за ръчно изработени подаръци за всякакви поводи. В нашият магазин Вие можете да намерите подарък за вашият любим, баща, брат или приятел, който просто ще ги остави в захлас хем с невероятния си дизайн, хем с оригиналната си идея. Ръчно изработени и ръчно декорирани дървени кутии, чаши и бутилки, и други уникални творения на изкуството, от които всеки е уникален, с различен стил и "настроение", от които всеки може да избере най-подходящото за мъжа и повода. Един от често поръчваните ръчно изработени подаръци е дървената кутия за вино в рустик стил. Така като рустик стилът стана много популярен, а самата кутия изпълнява прекрасна функция, това прави този подарък един невероятен и перфектен избор за всеки мъж, който обича вино. Рустик дървена кутия с личен дизайн и една бутилка добро вино ще зарадва всеки, който цени тази напитка. Друг често търсен продукт е комплекта ни за ракия състоящ се от бутилка и 4 на брой юзчета, естествено отново ръчно декорирани. Този продукт е перфектен избор така като е много често употребяван, и така като дизайна му е уникален, привлича всяко око. 

Ние знаем, че най-хубавите подаръци са сантименталните и личните. Именно затова ние Ви предлагаме уникалната възможност, да ни пратите различни снимки, мотиви, слогани и каквото друго бихте искали да бъде интегрирано в избрания от вас продукт, а ние ще се погрижим за това крайният резултат да бъде  впечатляващ, както за Вас, така и за всички останали, които ще го видят. 

С ръчно изработените продукти, Вие получавате решение на моментите, когато сте в креативен блокаж, или когато искате да подарите нещо, което е лично направено за вашия партньор или друг вид близък мъж, а това е винаги най-добрият подход при избирането подарък.

Ние от Dejavu очакваме вашите идеи!


Кутия ръчна изработка House of cards подходяща за господатa
Кутия ръчна изработка Poker time подходяща за господата . Размери 20.5/16/8 чуден подарък за любим,брат ,приятел или колега .
Кутия за вино с ръждясъл ефект Retro Sea party
Кутия за вино с ръждясъл ефект Retro Sea party с размери 36/10 .
Чаши VI NO
 чаши VI NO - идеален подарък за ценители!
Кoмплект бутилка с юзчета Play with me
Бутилка за ракия - ръчно декорирана с юзчета 4 на брой ,прекрасен и оригинален подарък за мъж ;)