Loading...
Подаръци ръчна изработка УНИКАТИ
Продукти
6 9 12
Кутии за бижута
Всяка една жена има бижута, без значение колко често биват те носени. Но не всяка жена има кутийка специално за своите бижута. Ние обичаме да сме креативни и си намираме различни несесерчета, торбички и други места, в които да си съхраним украшенията си, но една кутия създадена специално за бижута е по-естетически красивата и по-функционалната опция.

Кутийките за бижута винаги имат няколко разделения за различните накити, които една жена носи като например пръстени, гривни, синджирчета, което я прави по-практична, така като не ни се налага да отделяме заплели се гривни от синджири и пръстени. Този плюс на кутията създадена специално за бижута на пръв поглед може да не изглежда кой знае какво, но това разделяне на бижута има и психологически аспект. Така като в другите кутии или каквото сме избрали за съхранение на бижутата си, няма разделения и бижутата са най-често оплетени, така ние не можем бързо да видим всичко с което разполагаме, и често бихме се отказали да носим украшение, ако нямаме време например за акта на разплитане. Също така, когато имаме една топка бижута, с която да се справим, можем да счупим някое любимо наше украшение, а всички знаем какво е чувството това като се случи. Именно поради тези причини, ние от Dejavu Ви предлагаме дървени кутии за бижута, ръчна изработка от високо качество и на топ цени, за да можете да зарадвате любима за Вас жена. 

В нашият магазин ще намерите прекрасни кутийки за бижута изработени от нашите невероятни майстори-дърворезбари, които са всяка уникална по рода си, с невероятни дизайни, които ще впечатлят всяка една жена. Кутиите за бижута които предлагаме са направени от висококачествени дървени материали, и с различни размери, и различен брой прегради, за да можете да намерите перфектният подарък! А, освен това, в Dejavu имате опцията да създадете дизайна на кутийката сами. Ако имате подбрани снимки, изображения, текстове, символи, които вашата любима жена, била тя майка, жена или приятелка, обича Вие можете да ги пратите на нас и да ни кажете как искате да бъдат те интегрирани в кутийката. А, ако не искате да създавате дизайна, можете да ни пратите вашите файлове, а нашият екип ще създаде едно прекрасно изделие от топ качество и уникално по рода си. 
 
Всяка една жена обича да получава хубави подаръци, които да й покажат, че човека подарил й подарък се е постарал той да е специален. В Dejavu ще намерите перфектния подарък за вашата любима жена!


Прекрасна кутия ръчна изработка с рози наречена Red Rose Old
Много романтична и практична кутия от дърво, ръчна изработка обратен декупаж с разделения . Изключително удобна за пръстени и гривни...
Малка кутия за бижута с 4 разделения Friends
Малка кутия за бижута с 4 разделения Friends. Размер 14/10/4