Loading...
Подаръци ръчна изработка УНИКАТИ
Продукти
6 9 12
За децата
Една от най-любимите поводи, свързани с подаряване на подаръци, е раждането на бебенце. За тези моменти няма как да не се сетим бързичко какво да подарим, така като бебетата и техните родители имат нужда от много продукти в този период от живота си: лигавници, беберони, дрешки, книги, уреди и толкова много други. А ние от Dejavu Ви представяме нестандартен тип подаръци, които ще очароват родителите със своята красота и идея, а и ще бъдат пазени винаги.

Dejavu предлага ръчно направени изделия на изкуството от великолепните ни артисти, които не само са уникални по рода си, а и имат функция, което ги прави още по-добри! В нашият онлайн магазин можете да намерите различни подаръци за деца за различни поводи като кръщене или baby shower например. Така като ние сме ценители на сантименталните подаръци, тези носещи "чар", ние предлагаме подаръци като кутийка за зъбчета, косичка и пъпче, което е един прекрасен подарък за такъв повод, понеже не се подарява често, а се има нужда от него. Така като запазването на бебешката косичка, зъбчета и пъпчето е важна традиция в нашите земи ние решихме да направим прекрасни кутийки, с уникални дизайни и от различни материали, за всеки вкус, които са един прекрасен подарък за кръщене например. Освен предложения от нас избор ние Ви предлагаме и необичайната и невероятна услуга, Вие сами да изберете мотивите, снимките, текста, и изцяло декорацията на избрания от Вас продукт, за да можете да създадете един личен подарък, което е винаги най-добрия избор, за какъвто и да е повод. Вие можете да ни кажете как точно бихте искали да изглежда подаръка, а също можете и просто да ни пратите вашите файлове, а нашите креативни артисти ще изработят уникален подарък, който да впечатли Вас и останалите. 

Когато подаряваме на бебе-поводи стандартните неща, те ще бъдат използвани докато се има нужда от тях, а после или изхвърлени или предадени към следващото бебе. Именно по тази причина, защо да не подарим на бебенцето и неговите родители, нещо което те могат да използват и пазят завинаги, да се връщат към него, за да върнат и прекрасните моменти пълни с незабравими истории!


Бебешки съкровища - зъбче,пъпче и косичка
Бебешки съкровища - зъбче,пъпче и косичка. Чуден подарък ако ще ходите на бебче :)
Бебешки спомени Lovely girl
Бебешки съкровища размери 17.5/12/6  - Lovely girl пъпче зъбче и косичка - чуден подарък за кръщене,за рожден ден ,за ново бебе !! 
Добре дошъл бебчо- Cute baby box
Добре дошъл бебчо- Cute baby box - кутия от дърво за пъпче ,зъбче и косичка. 15/9.7 размер