Loading...
Подаръци ръчна изработка УНИКАТИ
Продукти
6 9 12
Гривни
Нашите ръчно изработени и декорирани дървени гривни са един много добър избор за подарък за всеки мъж и всяка жена. Дървените гривни са подходящи за всички, които обичат да носят аксесоари изработени от естествени материали. Те са леки, създадени от висококачествен дървен материал, което ги прави много удобни за носене. Дървените гривни и всички други дървени накити никога няма да излязат от мода. Те придават приятна натурална нотка на всяка визия и стил. Могат да бъдат лесно комбинирани с различни тоалети за всякакъв тип поводи. 

Аксесоарите направени от естествен дървесен материал имат много дълга история. Преди, кралете и царете са носили гривни от направени от кости, дървесни материали, метали и други натурални елементи, за да покажат своята власт и сила, а е имало и много хора, които са ги носили просто като украшение. В днешно време дървените накити се използват от мъже и жени за израз и подчертаване на техния стил и характер. Дървените гривни могат да бъдат семпли, без декорация, което е добър избор за аксесоар, който да подчертае вашият минималистичен вкус, а също така могат да бъдат и декорирани с различни цветове и елементи за хората, които са ценители на детайлите. 

Ние от Dejavu Ви предлагаме нашата колекция от ръчно изработени и декорирани уникални дървени гривни Paris, подходящи за всяка жена, която харесва да носи по-екстравагантни и необичайни аксесоари. Дървените гривни, които ние предлагаме се отличават от останалите със своите креативни дизайни и оригиналност, което ги прави един перфектен избор за подарък за тези жени, които обичат да се отличават и да са различни. 

Освен гривните от колекцията Paris, ние предлагаме и услугата за абсолютно лична изработка, което Ви дава възможността да поръчате перфектната гривна за Вас или за човека, на когото искате да я подарите. Вие можете да ни кажете какви размери искате да има гривната, как искате тя да бъде оформена и какви елементи искате да има върху нея. А, ако искате да направите един доста личен подарък за някой специален човек, можете да ни пратите любими снимки или други ценени от човека изображения или текст и нашите артисти ще ги интегрират върху дървената гривна по един невероятен начин, което ще остави вашият любим човек възхитен от идеята и самия продукт. И най-хубавото на този вариант, в който се създава личен дизайн със специални елементи е, че гривната служи освен като аксесоар също като сувенир, който ще бъде пазен, дори и да не бъде носен, понеже пази приятни спомени.

Ако искате да направите един оригинален и уникален подарък на любим за Вас човек, или на самите себе си, ръчно изработените и декорирани гривни са една прекрасна опция. 

Очакваме вашите идеи и сме винаги насреща за вашите въпроси.


Красива гривна от дърво Paris
Красива гривна от дърво Paris - ръчно декорирана.